Behöver du hjälp med ditt företag eller din affärsidé?

NyföretagarCentrum hjälper dig förverkliga dina drömmar samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att hjälpa fler starta företag som överlever.

Hos NyföretagarCentrum Väst kan du få kostnadsfri konfidentiell rådgivning av någon av alla våra rådgivare som runt om i landet.

De hjälper dig med dina frågor oavsett om det gäller att utveckla din affärsidé, när du är i uppstart eller om du nyss har startat.
Ta chansen att få en tryggare, stabilare start.

Så här går det till

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så försök vara ute i god tid.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.