Välkommen till NyföretagarCentrum Sölvesborg

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så det är alltid bra att boka med god marginal.

Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så långt som möjligt på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
I affärsplanen är rubrikerna:
– Du, din bakgrund
– Organisation
– avtal
– Marknad
– Ekonomi
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Nyheter

Hos NyföretagarCentrum Sölvesborg kan du träffa våra rådgivare

Vår rådgivare är företagare själv, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sin hemort, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

I Sölvesborg träffar ni vår rådgivare Anette Klingeborn Skoglund, som har lång erfarenhet från eget företagande och entreprenörskap.

Varmt välkommen med din bokning

Anette Klingeborn Skoglund, verksamhetsansvarigrådgivare
Årets Nyföretagare i Sverige 1994 och Miljöpris från Världsnaturfonden 1995. Utbildad i ledarskap och pedagogik. Erfarenhet från många olika branscher som film-teaterproduktion, tillverkning, försäljning detalj-grossistverksamhet och upplevelseindustri. Specialist inom kultur och kreativa näringar.

Om oss

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri företagsrådgivning.

Vi har erfaren och oberoende rådgivare – själv företagare – som hjälper dig med affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring och allt annat du funderar kring angående ditt företagande. Vår rådgivare ställer gärna upp som bollplank!

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang som dem gärna delar med sig av till dig som företagare också. >Experter/Samarbetpartners<

 

Kontakta oss

NyföretagarCentrum Sölvesborg

Telefon: 010- 15 111 05

E-post: solvesborg@nyforetagarcentrum.se

Adress:Post: c/o Baker Tilly Sydost, Järnvägsg 4 , 294 34 Sölvesborg Besök:Trädgårdsgatan 2, 294 34 Sölvesborg
Vx 010-1511105

NyföretagarCentrum Sölvesborg

Trädgårdsgatan 2

284 31 Sölvesborg

https://www.nyforetagarcentrum.se/solvesborg