Om oss

För fler nya livskraftiga företag!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg hjälper nyföretagare i våra kommuner att omvandla sin affärsidé till ett framgångsrikt företagande. Det gör vi via en rad aktiviteter där den enskilda, konfidentiella och objektiva rådgivningen är i fokus. Alltid kostnadsfritt tack vare våra partners. Vi följer nyföretagaren från uppstart och under de första viktiga åren och gör särskilda insatser för unga, utlandsfödda, nya i Sverige och kvinnor.

Våra kvalificerade rådgivare är själva egna företagare, vilket ger unika förutsättningar att stötta våra nyföretagare. Allt vi erbjuder är kostnadsfritt. Vi har även ett värdefullt nätverk inom kommun och näringsliv, av erfarna entreprenörer och branschexperter.

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg har främsta det lokala nyföretagandet sedan 1994. Vi är en oberoende stiftelse (med en nationell moderorganisation) och finansieras av våra kommuner och det lokala näringslivet.

”NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg har varit ett superbra stöd! Från det första mötet 2018 där jag delade min idé, till idag när jag fortfarande kan boka rådgivning för att bolla nya idéer – det är otroligt att allt detta är tillgängligt utan kostnad!”

Isabel Samolov

Cirkus Second Hand

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg i siffror 2023

Rekordmånga nya företag startade via oss under 2023. 52% av dessa 113 företag grundades av kvinnor och hälften av utlandsfödda. 13% var födda utanför EU. Majoriteten av de som kommer till oss gör det på rekommendation av vänner och bekanta. Något vi är stolta över.

Vill du stötta vår verksamhet? Bli partner till NyföretagarCentrum [ortsnamn]!