Datum & tid:
2024-11-26 18:00:00
Plats:
Kommunhuset, Gnesta

Steget till eget, del 4 Gnesta

Del 4 – Försäkring och momskunskap

Tid: 18:00–21:00

Plats: Kommunhuset, Gnesta

Maximera din trygghet och ekonomiska framgång som egenanställd.

Vill du skapa en trygg ekonomisk situation och få insikt i försäkringar samt momskunskap för att säkerställa framgång som egenanställd? Då är vårt seminarium perfekt för dig!

Lär dig vad mervärdesskatt är och hur den fungerar, för att undvika fallgropar och skapa en sund ekonomisk grund för ditt företag. Vi kommer även att guida dig genom viktiga aspekter av försäkringar, så att du kan skydda både dig själv och din verksamhet på bästa sätt.

Som egen företagare är det viktigt att vara medveten om de juridiska och ekonomiska aspekterna som påverkar din trygghet och framgång. Vi kommer att ge dig konkreta tips och råd om vad du behöver tänka på för att skapa en stabil ekonomisk situation och undvika vanliga fallgropar.

Anmäl dig nu till vårt seminarium och få den kunskap och trygghet du behöver som egenanställd. Vi hjälper dig att navigera genom försäkringsdjungeln och ge dig insikter i momskunskapen för att säkerställa en hållbar och framgångsrik verksamhet. Ta steget mot trygghet och ekonomisk framgång genom att anmäla dig idag!

nov. 26