Datum & tid:
2024-11-12 18:00:00
Plats:
Kommunhuset, Gnesta

Steget till eget, del 2 Gnesta

Del 2 – Budget och företagsekonomi

Tid: 18:00–21:00

Plats: Kommunhuset, Gnesta

Vill du ta kontroll över din företagsekonomi och skapa en framgångsrik budget? Då är vårt seminarium perfekt för dig! Lär dig hur en budget fungerar och skapa din egen resultat- och likviditetsbudget för att säkerställa en sund ekonomi.

Vi kommer också att guida dig genom ekonomiska termer och begrepp så att du får en tydlig förståelse för deras betydelse och hur de påverkar din verksamhet. Dessutom kommer vi att visa varför en korrekt bokföring är avgörande för din framgång och hur den kan ge dig insikter och kontroll över dina finansiella flöden.

Genom att delta i vårt seminarium kommer du att få praktiska verktyg och kunskap för att ta bättre ekonomiska beslut och optimera din verksamhet. Vi hjälper dig att ta steget från osäkerhet till självsäkerhet när det gäller att hantera din budget, förstå ekonomiska termer och skapa en effektiv bokföring.

Anmäl dig nu till vårt seminarium och ta kontroll över din ekonomi. Vi kommer att ge dig den kunskap du behöver för att ta rätt beslut och säkerställa en stabil och framgångsrik ekonomi för ditt företag. Missa inte denna möjlighet att ta din ekonomiska förståelse till nästa nivå!

nov. 12