Sörmlands Sparbank

Sörmlands Sparbank är den lokala banken för både små och stora företag. Vi strävar alltid efter att erbjuda långsiktigt hållbara lösningar, och oavsett hur långt du har kommit på din företagsresa hjälper vi din verksamhet att utvecklas. Vi har helhetslösningen för ditt företag och erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare.

Med våra digitala tjänster sköter du enkelt dina bankärenden när det passar dig. Och när du behöver träffa en rådgivare står vårt företagsgäng redo att hjälpa dig. Vi har en rad olika expertkompetenser och finns på plats i Nyköping, Oxelösund, Katrineholm, Flen och Vingåker.

Dessutom stöttar vi lokal ungdomsverksamhet, utbildning, idrott, kultur, miljö och näringsliv. Som kund hos oss är du en del av det lokala kretsloppet och bidrar till att vår del av Sörmland blir ännu mer attraktivt att besöka, bo och verka i.

Välkommen!

Kontaktpersoner:

Linda Hurtig – 0157-755 08, linda.hurtig@sormlandssparbank.se
Erik Öhman – 0155-757 74, erik.ohman@sormlandssparbank.se
Damir Avdic – 0155-757 49, damir.avdic@sormlandssparbank.se
Sörmlands Sparbank 0771-350 350

ICA Maxi Nyköping

Hos oss hittar du ett brett sortiment med allt från prisvärd vardagsmat, goda delikatesser, specialvaror till onlinehandel, släpvagnsuthyrning och Nyköpings mest pantade maskin – allt under ett tak!

Kontaktuppgifter:

kundkontakt.nykoping@maxi.ica.se
Växeln: 0155-455400

Heilborns Advokatbyrå

Heilborns Advokatbyrå en lokal fullservicebyrå för små och medelstora företag samt privatpersoner. Vår målsättning är att bistå våra klienter med konstruktiva och användbara lösningar i syfte att maximera våra klienters affärsmöjligheter.

Advokatbyrån startades 1930 och är därigenom en av de äldsta existerande advokatbyråerna i landet. Arbetet vid advokatbyrån präglas av stabilitet, kontinuitet och kunskap, alltid med klienten i centrum.

Kontakt:

Ulf Norin, 0155-28 30 60, ulf.norin@heilborns.se

Scandic Stora Hotellet

Scandic Stora Hotellet – Förstahandsalternativet i Nyköpingsregionen.
Ett andra hem för våra hotellgäster, en mötesplats där något alltid händer för Nyköpingsborna med omnejd.

Kontaktpersoner:

Laura Mellander, VD, General Manager  laura.mellander@scandichotels.com
Nevenka Billemark, Vice VD, Hotellchef nevenka.billemark@scandichotels.com

Almi Företagspartner Sörmland

Så kan Almi hjälpa dig; Vi ger näring till Sverige genom att erbjuda finansiering i form av lån och riskkapital samt stöd och vägledning inom affärsutveckling till små och medelstora företag.

 

Gnesta kommun

Använd vår företagslots:

Planerar du att starta företag i Gnesta kommun?
Eller driver du redan ett företag här och vill utveckla verksamheten? Oavsett, så arbetar vi för att hjälpa dig.
Företagslotsen hjälper dig i mötet med Gnesta kommuns olika enheter.

Du får vägledning och hjälp att samordna dina kontakter med kommunen men också med externa regionala hjälpfunktioner.
Mer info: Näringsliv & arbete – Gnesta kommun

Kontaktuppgifter:

Matilda Höglund,
Näringslivs- & turismsamordnare
Gnesta kommun
646 80 Gnesta
Telefon: 0158-275 687
Växel: 0158-27 500
E-post: matilda.hoglund@gnesta.se

Webb: www.gnesta.se

Alexander Malmström – Affärscoach

Är du redo att transformera ditt företag och ditt liv? Du är inte ensam. Som entreprenör vet du att vägen till framgång är både spännande och utmanande. Med mina tjänster inom affärscoachning och finansiell rådgivning får du de verktyg och den kunskap du behöver för att inte bara navigera den vägen – men att äga den.

Varför Välja Mig?


  • Personlig Coachning: Jag förstår unika utmaningar som företagare möter varje dag. Min coaching är skräddarsydd för dig och ditt företag, med fokus på praktiska, tillämpbara lösningar som omedelbart kan implementeras i din verksamhet.
  • Finansiell Expertis: Saknar du översikt över företagets ekonomi? Jag erbjuder klara, koncisa och begripliga finansiella insikter. Från att förstå dina siffror till att planera för framtida tillväxt, stärker vi ditt företag från grunden upp.
  • Frihet & Balans: Mitt ultimata mål är att hjälpa dig att jobba mindre, men bättre. Vi strävar efter att du ska uppnå en balans där du kan njuta mer av livet samtidigt som ditt företag blomstrar och växer.
HEMSIDA

KerlunDesign

Linda Åkerlund – digital konsultation för dig som startar företag. Är du nyföretagare och behöver hjälp med din digitala närvaro? Jag heter Linda Åkerlund och driver Kerlundesign AB.

Jag kan hjälpa dig med:

Hemsida: Få hjälp och guidning till en professionell & användarvänlig hemsida som speglar din verksamhet och lockar kunder. Onlinekurser: För dig som vill dela med dig av din kunskap online. Få hjälp igång för att skapa och lansera en engagerande onlinekurs.

Sociala medier: Få hjälp med din strategi för att skapa en stark onlinenärvaro på sociala medier.

Digital strategi: Ta fram en plan för vilka digitala verktyg du behöver i ditt företag.

HEMSIDA