3 tips från Anton Samuelsson

3 TIPS TILL DIG SOM VILL STARTA FÖRETAG

  1. Sluta aldrig att vara nyfiken och omge dig med rätt människor. Lev efter devisen att det spelar mindre roll vad du gör utan det handlar om vem du gör det med.
  2. Inse att det enda som är permanent som företagare är att omfamna förändring och därmed ständigt innovera, växa och utveckla. Glöm inte att ha kul på vägen!
  3. Spela din forehand! Många entreprenörer har en övertro på sina egna förmågor och ska pilla i detaljer. Definiera din kompetens och spela tillsammans med någon som gör er bättre!

Anton Samuelsson är grundare av Bahnhof cowork i Skövde och Lidköping. Anton är en obotlig och passionerad serieentreprenör med bakgrund inom säkerhetsbranschen och franchise.

Hans erfarenhet sträcker sig från kapitalanskaffning till tillväxt inom restaurang, e-handel, facility management och coworking. Just nu hittar ni honom sannolikt i Skövde eller Lidköping på Bahnhof cowork. Här gör han allt för att vara skärningspunkten för skaparkraft i Skaraborg och skapa bättre arbetsdagar genom att erbjuda all-inclusive kontor med cowork och konferens. Anton är även medgrundare till Redfellas, ett hälsosamt franchisekoncept inom restaurang och är involverad i skapandet av initiativet och välgörenhetskonceptet Rosa Matchen som spelas till förmån för Bröstcancerförbundet. Hans ledarskap grundar sig i ögonblick av utmaningar där han trivs med att vara längst ut på plankan där verkligheten överträffar dikten.