Behöver du hjälp med ditt företag eller din affärsidé?

NyföretagarCentrum hjälper dig förverkliga dina drömmar samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att hjälpa fler starta företag som överlever.

Hos NyföretagarCentrum kan du få kostnadsfri konfidentiell rådgivning av någon av alla våra rådgivare som runt om i landet.

De hjälper dig med dina frågor oavsett om det gäller att utveckla din affärsidé, när du är i uppstart eller om du nyss har startat.
Ta chansen att få en tryggare, stabilare start.

Så här går det till

Hitta ditt närmaste lokala NyföretagarCentrum

Det finns lokala NyföretagarCentrum och rådgivare som själva är erfarna företagare. Oavsett var du bor är chansen stor att det finns ett lokalt NyföretagarCentrum i din närhet.
Alla NyföretagarCentrum

Välj en rådgivare som passar dina behov

Alla våra rådgivare är själva erfarna företagare. Med många års erfarenhet av företagande inom olika branscher kan de alla ge bra hjälp och stöd när du startar ditt företag. På den lokala bokningssidan väljer du själv vilken tid och rådgivare som passar.

Ha rätt underlag och kom förberedd

Tänk på att för att få ut så mycket som möjligt av rådgivningen så är det bra att vara förberedd inför mötet. Arbeta på din affärsplan, fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra om rådgivaren får se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Det går inte att boka rådgivning via NyföretagarCentrum Sveriges telefonnummer. Om du vill boka rådgivning kan du göra det online på ditt lokala NyföretagarCentrums hemsida. Du kan hitta ditt lokala NyföretagarCentrum här

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.

Nej, NyföretagarCentrum är inte en del av Arbetsförmedlingen eller annan myndighet.